A Hoold Ékszer jelenleg minden kapacitását kihasználja, és az szeptemberig már nem tudunk új megrendeléseket fogadni. Amennyiben szeretne feliratkozni a várólistánkra, küldje el megrendelésedet most, és érkezési sorrendben fogjuk visszaigazolni, amint ismét tudunk megrendeléseket befogadni. Egyedi, a webshopunkban nem található ékszertervek megvalósítását októberben tudjuk megkezdeni. Köszönjük megértését és türelmét, hogy lehetőséget ad nekünk arra, hogy valóban különleges emléket készíthessünk az Ön számára.

Kérdése van? Hívjon minket! +36303869102

Garanciáink

A Hoold

az ékszerek

nemes anyagokból

etikusan és tökéletes

minőségben készülnek.


Különleges odaadással és figyelemmel dolgozunk ezeken a felbecsülhetetlen ékszereken.

A hamvakat és bármely más megőrzendőt alaposan adminisztrálva érkeztetjük, labor tisztaságú körülmények között alkotunk és konzeválási eljárásunkra örök garanciát vállalunk.

Több különböző garanciát vállalunk a webáruházban megtalálható ékszereinkre és a kész ékszerek gondozását is vállaljuk, így aki Hoold ékszert birtokol, biztos lehet benne, hogy ékszere örök időkre készül.

Garanciáink

 

Örökkre meghosszabbítható jótállás


A kézzel készült, prémium minőségű, nemes anyagokból készült Hoold ékszerekre minimum 2 év minőséggaranciát vállalunk az ékszer egészére, melyet karbantartási szolgáltatásunkkal kiegészítve akár örökké meghosszabbíthat. A szállítás során megsérült termékekre cseregaranciát vállalunk.

Méretre igazítási garancia

Méretprobléma esetén bártan keressen bennünket, a méretre igazítást egyedi igények szerint vállaljuk.

Tökéletes minőség garancia

Ékszereink por, szösz, felszíni buborék mentesek, tökéletesen polírozottak. A felszín alatti buborékok az ékszerek velejárói, ám arra fokozottam figyelünk, hogy zavaró helyen nem lehetnek buborékok. Ékszereinkben nem látszódnak a buborékok, mivel eljárásunkkal 0,1 mm alatt tartjuk a buborékok méretét. Komoly minőségellenőrzésen esnek át ékszereink, mielőtt a csomagolásba kerülnek, így kifogástalanul szép kivitelben, ragyogóan polírozva utaznak haza.

Tökéletes hajas díszítés garancia

Hajból készült díszítéseink a haj adottságaihoz igazodnak, homályosságtól mentesek, szöszmentesek, könnyed vonalvezetésűek.

 

 

+ Gondozási szolgáltatás

 

Ékszereit, külön kérésére, külön díj ellenében karbantartjuk. Utólagosan újra polírozzuk, átalakítjuk, aranyozzuk, javítjuk.

Az ékszerek személyre szabásában is tudunk segíteni. Amennyiben nem talál megfelelő ékszert, méretet, hívjon fel vagy írjon (+36303869102 ill. rendeles @ emlekekszer. hu) és megtervezzük teljesen egyedi ékszerét.

Garancia érvényesítése: 

  1. Az ékszerek a garancia érvényesítéséhez szükség van a garanciajegyre és a rendszeres ellenőrzésre.
  2. Amennyiben az ékszert baleset éri, minden alkatrészre szükség van, azok pótlása díj ellenében lehetséges.
  3. Amennyiben az ékszerek minőségével akadna rejtett, használat közben probléma, haladéktalnul javítjuk az ékszereket.
A garancia érvényesítéséhez keressen az alábbi elérhetőségeken: +36303869102 vagy az rendeles @ emlekekszer.hu