A Hoold Ékszer jelenleg minden kapacitását kihasználja, és az szeptemberig már nem tudunk új megrendeléseket fogadni. Amennyiben szeretne feliratkozni a várólistánkra, küldje el megrendelésedet most, és érkezési sorrendben fogjuk visszaigazolni, amint ismét tudunk megrendeléseket befogadni. Egyedi, a webshopunkban nem található ékszertervek megvalósítását októberben tudjuk megkezdeni. Köszönjük megértését és türelmét, hogy lehetőséget ad nekünk arra, hogy valóban különleges emléket készíthessünk az Ön számára.

Kérdése van? Hívjon minket! +36303869102

Egyedi ékszerek

Az egyedi ékszerek tervezése nem könnyű feladat. Megfelelő időt és figyelmet igényel mind a megrendelő, mind az alkotó részéről, hogy a végeredmény mindenki számára maradéktalanul megfelelő legyen.

Mivel mi számtalan egyedi ékszert alkotunk, mindig az volt a célunk, hogy a tervezési folyamatot mindenki számára egyszerűvé és kellemessé tegyük.

Az egyedi ékszeralkotásunk folyamatát három lépésben strukturáltuk, amelyet úgy alakítottunk ki, hogy az az Ön által elképzelt, áhított ékszerhez vezessen.

Az egyedi tervezés lehet ijesztő fogalom, de mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy ezt a folyamatot a lehető legkevésbé stresszesnek, sőt inkább élvezetessé tegyük.

1. A terv

Először is egyeztetünk az Ön elképzeléseiről, arról, hogy milyen stílusú és karakterű ékszert szeretne viselni.

Célunk, hogy olyan ékszereket készítsünk Önnek, amelyek valóra váltják álmai ékszereit. Ezen okból kifolyólag nagy hangsúlyt fektetünk a kommunikációra, hogy meggyőződhessünk róla, hogy pontosan olyan ékszert kapja kézhez, amit megálmodott.

Nem biztos abban, hogy pontosan mit is szeretne? Semmi gond, ez teljesen normális.

Örömmel dolgozunk együtt a megrendelőinkkel annak érdekében, hogy felfedezzük, mi az, ami igazán lenyűgözi őket egy ékszerben. Ezen felfedező út minden egyes lépésénél ott vagyunk Önnel.

2. A tervezés

Fontos megkülönböztetni az ékszervariációkat és a teljesen új fazonok tervezését.

"Ékszervariációk"

Ha talál nálunk egy olyan ékszert, ami megihlette, azt személyre szabhatja. Módosíthatja a méretet, a díszítést, véséssel egyedivé teheti, és a fémtípust is kiválaszthatja.

Ilyenkor általában kézzel készült rajzokkal és pontos meghatározásokkal segítjük egymást a végső terv elkészítésében. A készítés során kérdés esetén folyamatképeket küldünk, hogy a készítés folyamata közben a lehetőségekhez mérten változtathasson.

Új fazonok

Új fazonok létrehozásához a Mambrózia csúcstechnológiás számítógépes modellező szoftvert használ, amennyiben szükséges. Ez nemcsak a végtermék pontosságát növeli, de lehetővé teszi, hogy még a viaszmodell elkészítése előtt megtekinthesse a tervezett ékszert. Ezzel garantáljuk, hogy az ékszer pontosan úgy fog kinézni, ahogyan szeretné.

Az új fazonok kialakítása magasabb árkategóriát jelent, mint a webshopban elérhető kész tervek megrendelése vagy az ékszervariációk kérése.

Ezt a lehetőséget elsősorban nagy értékű arany ékszerek esetén ajánljuk.

A készítés

Miután jóváhagyta a tervet, hozzálátunk az ékszer elkészítéséhez.

Új fazon tervezésekor nagy pontosságú 3D nyomtatási és marási technológiát alkalmazunk a számítógépes terv viaszmodelljének elkészítéséhez. A tervezés pontosságát ellenőrizzük, majd az utolsó ékszert megöntjük és elkészítjük, hogy viselhető legyen.

Ez a része az egyedi ékszerkészítési folyamatunknak a kedvencünk, amikor az ékszer átutazza az utat az álomtól a valóságig, és végre kézbe vehetjük.

Reméljük, hogy ez a leírás segítséget nyújt Önnek az egyedi ékszerek tervezési folyamatának jobb megértésében.

Ha további kérdései merülnek fel, keressen minket telefonon vagy írjon nekünk, hogy megtudhassa, milyen izgalmas és személyes az egyedi ékszerek készítésének folyamata.