A Hoold Ékszer jelenleg minden kapacitását kihasználja, és az szeptemberig már nem tudunk új megrendeléseket fogadni. Amennyiben szeretne feliratkozni a várólistánkra, küldje el megrendelésedet most, és érkezési sorrendben fogjuk visszaigazolni, amint ismét tudunk megrendeléseket befogadni. Egyedi, a webshopunkban nem található ékszertervek megvalósítását októberben tudjuk megkezdeni. Köszönjük megértését és türelmét, hogy lehetőséget ad nekünk arra, hogy valóban különleges emléket készíthessünk az Ön számára.

Kérdése van? Hívjon minket! +36303869102

Így emlékezünk
Hoold Ági

Hogyan válasszon kegyeleti ékszert

Hogyan válasszon kegyeleti ékszert

Egy szeretett személy elvesztése soha nem könnyű, és természetes, hogy tökéletes emléket állítva szeretnénk tisztelegni az elhunyt előtt. Míg sokan választanak sírkövet vagy hamvasztásos urnát, sok más személyre szabott módszer is létezik az elhunytak tiszteletére, amely főleg akkor lehet fontos, ha szórásos temetéssel búcsúzunk szerettünktől.

Az emlékékszerek nagyszerű módja annak, hogy örök emléket alkossanak szeretteiről, és mindig a közelében lehessünk. Sokféle lehetőség áll rendelkezésre a haj vagy hamvak ékszerbe való beépítésétől a személyre szabott gravírozásig. Minden egyes elem egyedileg személyre szabható, de ha útmutatót keres a rendelkezésre álló lehetőségekhez, összegyűjtöttünk az áéltalában kapható emlékékszerek néhány típusát.

Hamvasztásos medál urnák

Ezek a medálok acélból, ezüstből vagy aranyból készülhetnek és különböző formájúak, például könnycsepp, szív vagy ovális. Üreges közepe van, amelybe belefér egy kis mennyiség a hamvakból vagy egy hajtincs, és gravírozással személyre szabhatók.

Ujjlenyomat lap medálok

Ez az emlékékszer nagyon személyes választás, hiszen nem mindenki viseli szerettei hamvait. Alternatív megoldás az ujjlenyomat-medál, amelyekbe bele lehet gravírozni szerettei ujjlenyomatát. Különböző formákban kérhetők, például a kör, a szív, az ovális vagy bármilyen más formában.

Gyanta ékkövek

Hamvakat, hajtincset, földet, textildarabot vagy szárított virágokat gyantába burkolva gyönyörű és egyedi darabot készíttethet medálnak, gyűrűnek vagy fülbevalónak. A gyanta üvegszerű megjelenésű, de nem törik össze vagy sérül, ha leejtik, így biztos lehet benne, hogy értékes ékszerei biztonságban maradnak. Ezek az utánozhatatlan ékkövek ezüstbe vagy aranyba foglalhatók.

Teljesen személyre szabott ékszerek

Ez magában foglalja a szeretett személy aláírását egy lapról, levélről vagy bármi másról, amit aláírt, és pontosan áthelyezhető az Ön által választott vagy már meglévő ékszerre. Egy aláírás gravírozás hozzáadható bármihez, amit csak szeretne; a gyűrűktől a medálokig, mandzsettagombokig vagy karkötőig.

Hamvasztásos gyémántok

Speciális cégek képesek kinyerni a szenet a hamvakból annak érdekében, hogy lenyűgöző, laboratóriumban létrehozott gyémántot alkossanak, amely egyedülállóan személyre szabott az. A hamvakat akár az elhunyt, akár az élő családtagok hajával kombinálhatjuk.Az emlékgyémántokat gyűrűbe, fülbevalóba vagy nyakláncba illeszthetjük.

Ha emlékékszert keres szeretteinek emlékére, vegye fel a kapcsolatot a Hoold Ékszerrel. A szegedi stúdiónkban  emlékékszerek széles választékát tervezheti meg magának, beleértve a gyűrűket, nyakláncokat, gravírozott ékszereket, műgyanta ékköveket.

Professzionális csapatunk több mint 5 éves tapasztalattal rendelkezik, hogy kényelmet és támogatást nyújtson barátainak és családjának.

Ha többet szeretne megtudni szolgáltatásainkról, hívjon minket még ma a +36303869102 telefonszámon.