A Hoold Ékszer jelenleg minden kapacitását kihasználja, és az októberi készítéssel tudunk új megrendeléseket fogadni. Amennyiben szeretne feliratkozni a várólistánkra, küldje el megrendelésedet most, és érkezési sorrendben fogjuk visszaigazolni,. Egyedi, a webshopunkban nem található ékszertervek megvalósítását novemberben tudjuk megkezdeni. Köszönjük megértését és türelmét, hogy lehetőséget ad nekünk arra, hogy valóban különleges emléket készíthessünk az Ön számára.

Kérdése van? Hívjon minket! +36303869102

A gyászoló szív vigasztalására készült kegyeleti ékszerek gyönyörű módja annak, hogy tisztelettel adózzunk szeretettünk élete előtt és szívünk közelében tartsuk őt.

A kegyeleti ékszerek hamvakból, a szeretett személy hajából, kedvenc virágából vagy kedvenc ruhadarabjának felhasználásával készült ékszerek. Egyesek emlékékszereknek, gyászékszereknek vagy temetési ékszereknek is nevezik. A hamvakat tartalmazó ékszerek igazán különleges módja annak, hogy emléket állítson szerette életének.

Akik elmentek, tovább élnek a szívünkben, így nem vagyunk egyedül.

A Hoold ékszerek abból a pillanatból születnek, hogy szeretteink emlékét örökre magunkkal hordozzuk.

A Hoold Kegyeleti ékszer a kivételes, felbecsülhetetlen érzelmi értékű emlékékszereket készít az Ön számára.

Magyarországi ötvösműhelyünk minden egyedi darabja egészen különleges módon képes megörökíteni az emlékeket, érzéseket, pillanatokat.

A kívánt személyes elem adja az ékszer összetéveszthetetlen jelentését és jellemzőit:

Felkészítjük az Ön által választott hamvakat (emberi vagy állati), hajat, textildarabot, szárított virágit, stb.

Ujjlenyomatokat és mindenféle személyes gravírozást kérhet, hogy igazán személyreszabott emléktárgyat alkossunk. Ez létrehozza a szeretet és a kapcsolat egyedi szimbólumát, amelyet mindig szíve közelében őrizhet.

Az online boltban megtalálja szuvenír ékszer kollekciónkat, valamint sok információt a rendelés menetéről. Egyedi kérdéseivel forduljon hozzánk e-mailben.

Kiemelt ajánlataink