A Hoold Ékszer jelenleg minden kapacitását kihasználja, és az szeptemberig már nem tudunk új megrendeléseket fogadni. Amennyiben szeretne feliratkozni a várólistánkra, küldje el megrendelésedet most, és érkezési sorrendben fogjuk visszaigazolni, amint ismét tudunk megrendeléseket befogadni. Egyedi, a webshopunkban nem található ékszertervek megvalósítását októberben tudjuk megkezdeni. Köszönjük megértését és türelmét, hogy lehetőséget ad nekünk arra, hogy valóban különleges emléket készíthessünk az Ön számára.

Kérdése van? Hívjon minket! +36303869102

Capsule of Love - szett együtt vagy külön
Capsule of Love - szett együtt vagy külön
44 859 Ft ( 35 322 Ft+ÁFA )

Capsule of Love - szett együtt vagy külön

44 859 Ft ( 35 322 Ft+ÁFA )
Részletek
Hoold Kegyeleti Ékszer

Mi az a kegyeleti ékszer?

Emlékékszereket készítünk ember vagy állat hamvaiból/szőréből. Minden emléktárgy értékes emlék, amely a megemlékezés személyes formáját képviseli.

Megőrizzük a hamvak vagy a haj természetes állagát, így csak nagyon kis mennyiségre van szükség (2,0-3,0 gramm).

Ezzel egy optikailag összetéveszthetetlen emlékkő keletkezik.

A megőrizni kívánt emlékeket magyarországi ötvösműhelyünkben teljesen megkeményítjük és emlékkővé finomítjuk. Ezt az emlékkövet beépítjük az Ön által kiválasztott ékszerbe, amelyet kiváló minőségű nemesfémekből, például ezüstből vagy 14 kt-os aranyból kovácsolunk. A lehetséges ékszereket közvetlenül itt, webáruházunkban rendelheti meg különféle kivitelben. Opcionálisan a kő finom aranyfüsttel finomítható, gyönyörű márványozást hozva létre némi kontraszttal.

Mi a menete a rendelésemnek?

Rendelje meg a kívánt ékszert az online bolton keresztül

A fizetés előre, bankkártyával vagy átutalással történik

Ezt követően postán küldünk Önnek vagy a temetkezési vállalkozónak egy készletet az elküldéséhez szükséges összes elemmel (hamvak/haj) Kb. 1-2 teáskanálnyi mennyiség hamvakból vagy egy gyufaszálnyi haj leadása (ékszerenként) szegedi stúdiónkba.

Amint postai úton megkaptuk a küldeményt, e-mailben visszaigazolást kap.

Elkészítjük szuvenír ékszerét (a feldolgozási idő itt látható)

*A Magyaroszágon kívüli vásárlók saját dobozban küldik nekünk a küldeményüket.

A küldési segédet a megrendelés után e-mailben küldjük el.

Milyen mennyiségű hajra vagy van szükség?

Nagyon kis mennyiség, 1-2 teáskanál mennyiség a hamvakból vagy egy gyufaszálnyi haj szükséges egy ékszerhez.

Állati hamvakkal vagy állati szőrrel is lehet emlékékszert készíteni?

Igen, ez lehetséges és szívesen meg is valósítjuk. Állati hamvak vagy szőr felhasználásával is készítünk emléktárgyakat. Már körülbelül 2 gramm mennyiségű hamvak vagy egy hajszál is elegendő.

Hogyan kezdjen bele a megrendelésbe?

Megrendelés előtt beszélje meg ezt a kérést a temetkezési vállalkozóval. Ha lehetséges, átadhatja Önnek a kis mennyiségű hamvakat.

Mennyire stabilak és mindennapi használatra alkalmasak az emlékékszerek?

Ékszereinket mindennap viselehtjük, de alkalmi ékszerként kell rájuk tekinteni és bizonyos instrukciókat érdemes betartani.

Ezt a tartalmas emléket mindig magaddal viheted a mindennapokban.

A hamvas / hajas ékkövek nem törékenyek és teljesen stabilak, egészségre ártalmatlanok.

Mi a különbség a hamvakból készült gyémánthoz képest?

Ellentétben a gyémánt-temetéssel, amelyben a hamvak nagy részét dolgozzák fel gyémánttá (kb. 500 grammtól), Nekünk csak nagyon kis mennyiségre (2-3 gramm) van szükségnkahhoz, hogy természetes állapotukban egyedi emlékkővé dolgozzuk fel. A hamvakban nem történik kémiai változás.

Hogyan lehetek biztos abban, hogy nem keverik össze a hamvakat/hajakat?

Nagyon jól átgondolt rendelési folyamatunk van. Az első lépéstől az utolsó lépésig mindig tudjuk, mi a sorrend. Amikor leadja rendelését webáruházunkban, egy automatikusan generált vevőszámot kap, amely segítségével egyértelműen kioszthatjuk megrendelését a teljes gyártási folyamat során.

Csapatunk tapasztalt szakemberekből áll, akik már több éves tapasztalattal rendelkeznek a laboratóriumban/ötvösműhelyben. A precíz munka ezért nélkülözhetetlen számunkra.

A minőségbiztosítás másik formája a szállítási eszközök, amelyeket minden vásárló megkap tőlünk a rendelés leadása után, hogy a hamvakat vagy hajszálakat biztonságosan stúdiónkba küldhessük.

Ez az ügyfélszolgálat biztosítja azt is, hogy minden csomag egységesen és egyértelműen címkézve eljusson hozzánk. Így a keveredés kizárt.

Végső soron azonban az Ön megrendelése a bizalmon alapul, és nagyon örülnénk, ha megbízna bennünk. Tudjon meg többet csapatunkról itt.

Ugyanúgy fog kinézni az ékszerem, mint a képeken?

Minden ékszert kézzel készítünk stúdiónkban. Az emlékkő nagyrészt a hamvakból vagy a haj színű lesz. Ez sokféle színárnyalatot tartalmazhat a fehéren keresztül világosszürkétől a sötétszürkéig vagy a feketéig. Ezzel összefüggésben a webáruházban található termékfotótól kisebb eltérések, eltérések adódhatnak. Pontosan ez az egyéniség az, ami az ékszert személyes, sokszorozhatatlan szuvenírré teszi.

Milyen színű a hamvasztásos/hajam emlékkövem?

Az emlékkő színe megegyezik a felhasznált hamvak vagy haj színével. Ez a szín nagyon eltérő lehet. Ha a hamvak vagy a haj több, különböző színárnyalatú összetevőt tartalmaz, az emlékköve is ezekkel a színekkel lesz márványozott. Ez az egyéniség tesz minden ékszert egyedivé.

Mit jelent a kő személyre szabása?

Kérésre finom aranyfüstöt (sárga, rozé, fehér aranyat) építünk emlékkövébe a hajjal vagy hamvakkal együtt vagy opállal, finom selyemfénnyel színezni tudjuk ékkövét.

Ki készíti az emlékékszereimet?

Csapatunk itt tekinthető meg.

Ha további kérdése van, vagy személyesen szeretne kapcsolatba lépni velünk, hívjon minket a +36303869102-as telefonszámon.

Adatok
Gyártó:
Hoold Kegyeleti Ékszer
Cikkszám:
chichi2