A Hoold Ékszer jelenleg minden kapacitását kihasználja, és az szeptemberig már nem tudunk új megrendeléseket fogadni. Amennyiben szeretne feliratkozni a várólistánkra, küldje el megrendelésedet most, és érkezési sorrendben fogjuk visszaigazolni, amint ismét tudunk megrendeléseket befogadni. Egyedi, a webshopunkban nem található ékszertervek megvalósítását októberben tudjuk megkezdeni. Köszönjük megértését és türelmét, hogy lehetőséget ad nekünk arra, hogy valóban különleges emléket készíthessünk az Ön számára.

Kérdése van? Hívjon minket! +36303869102

Egyedi alakú Arany Medál hamvakkal
Egyedi alakú 14k arany medál hamvakkal
226 500 Ft ( 178 346 Ft+ÁFA )

Egyedi alakú 14k arany medál hamvakkal

Egyedi foglalat tálcás arany medál - 0,6 cm - 2,5 cm méretben
Betű vagy szó vésés kérhető a hátoldalára méret függvényében.
Motívum vésés: kérjen egyedi árajánlatot
Nyaklánc külön vásárolható hozzá. Kérjen egyedi árajánlatot.

Egyedi foglalat formájú tálcás medál

Igazi kiváló minőségű, kézzel készült ötvös munka.

Amennyiben inspiráltuk, és tovább szeretné gondolni az ékszer ötletét, keressen bennünket elérhetőségeink egyikén. Művészünk örömmel tervez Önnel egy személyre szabott fazont.

Egyedülállóan formatervezett medál, melynek foglalata az Ön által választott alakú. A medálban található hamvak márványos struktúrát alkotnak, ami egyéni és vizuálisan lenyűgöző. Az ékszer színe a hamvak színétől függ, így minden egyes medál egyedi és személyre szabott darab. A geometriai formájú foglalat modern eleganciát kölcsönöz az ékszernek, miközben a hamvak megőrzése állandó kapcsolatot teremt a múlttal. Ez a különleges kegyeleti ékszer lehetővé teszi, hogy szerettei mindig jelen legyenek gondolataiban és szívében.
Milyen nemesfém
226 500 Ft ( 178 346 Ft+ÁFA )
Adatok
Képfeltöltés (opcionális):
on
Gyártó:
Hoold Kegyeleti Ékszer
Milyen nemesfém:
Arany
Cikkszám:
Egyedimedal_a