A Hoold Ékszer jelenleg minden kapacitását kihasználja, és az szeptemberig már nem tudunk új megrendeléseket fogadni. Amennyiben szeretne feliratkozni a várólistánkra, küldje el megrendelésedet most, és érkezési sorrendben fogjuk visszaigazolni, amint ismét tudunk megrendeléseket befogadni. Egyedi, a webshopunkban nem található ékszertervek megvalósítását októberben tudjuk megkezdeni. Köszönjük megértését és türelmét, hogy lehetőséget ad nekünk arra, hogy valóban különleges emléket készíthessünk az Ön számára.

Kérdése van? Hívjon minket! +36303869102

925 Ezüst nagy lyukú kegyeleti gömb gyöngy hamvakkal
925 Ezüst nagy lyukú kegyeleti gömb gyöngy hamvakkal
119 800 Ft ( 94 331 Ft+ÁFA )

925 Ezüst nagy lyukú kegyeleti gömb gyöngy hamvakkal


Ez a finoman kidolgozott és személyre szabottan díszített gyöngyékszer egy igazán személyes emléket hordoz.

Minden ékszerünket gondosan kézzel készítjük, és az Aranycérna által szintén kézzel készített méltóságteljes díszpárnában, ékszerzsákban szállítjuk.

Az ékszer 925 ezüst maggal ellátott, nagy lyukú gyöngyével egy időtlen darabot alkot, amely generációkon át személyes örökségként szolgálhat. A szeretett személy emlékét ilyen módon megőrizni hosszú időre szóló, személyre szabott utolsó ajándék.

 

Az ékszer magját négy nemesfémből választhatja ki:

ezüstből, 14 karátos sárgaaranyból, 14 karátos fehéraranyból vagy 14 karátos rozéaranyból.

A Hoold ékszerek minden minőségi karkötő márkához illeszkednek, beleértve a Pandorát is. Így garantáltan tökéletesen illeszkedik majd az Ön által választott karkötőhöz.

Ezen felül lehetősége van a gyöngy méretét és összetevőit is személyre szabni, hogy a lehető leginkább tükrözze az Ön igényeit és stílusát. Az alábbiakban részletesebben olvashat erről:

1. Akár a nemesfém magba, akár a gyöngy belsejébe is kérhet feliratot.
2. Nemesfém magjainkban gyárilag az EMLÉK szó vésve, ehhez maximum 12 karaktert tudunk vésni kapitális betűkkel.
3. Az ékszer készülhet csak hamvakkal, kérhető bele díszítőelem, haj, textil darab, virág. A felsoroltak mindegyike kérhető belefoglalásra önmagában is.
4. Ha inspirációt talált és tovább szeretné gondolni az ékszert, keressen bennünket elérhetőségeink egyikén.

Fontos, hogy minden információt pontosan és gondosan adjon meg. A rendelés visszaigazolása után mindenképpen egyeztetünk a gyöngyről, így ha információ hiányzik, feltétlenül meg fogjuk kérdezni.

Nemesfém
Arany
Milyen nemesfém
119 800 Ft ( 94 331 Ft+ÁFA )
Adatok
Gyártó:
Hoold Kegyeleti Ékszer
Milyen nemesfém:
Ezüst
Cikkszám:
00002