A Hoold Ékszer jelenleg minden kapacitását kihasználja, és az szeptemberig már nem tudunk új megrendeléseket fogadni. Amennyiben szeretne feliratkozni a várólistánkra, küldje el megrendelésedet most, és érkezési sorrendben fogjuk visszaigazolni, amint ismét tudunk megrendeléseket befogadni. Egyedi, a webshopunkban nem található ékszertervek megvalósítását októberben tudjuk megkezdeni. Köszönjük megértését és türelmét, hogy lehetőséget ad nekünk arra, hogy valóban különleges emléket készíthessünk az Ön számára.

Kérdése van? Hívjon minket! +36303869102

Szív alakú Arany Medál hamvakkal
Szív alakú 14k arany medál hamvakkal
232 200 Ft ( 182 835 Ft+ÁFA )

Szív alakú 14k arany medál hamvakkal

Szív tálcás arany medál - 1,3 cm, 2 cm vagy 2,5 cm méretben
Betű vésés kérhető a hátoldalára.
Motívum vésés: kérjen egyedi árajánlatot
Nyaklánc külön vásárolható hozzá. Kérjen egyedi árajánlatot.


Ragyogó, kézzel készült, 1.3 cm méretű szív medál, melyet ha képzeletben félbevágunk, két csepp formáját látjuk. Ebben a finoman kidolgozott darabban szeretteinek kegyeleti jelei és/vagy babahaja is helyet kaphatnak, így ötvözve a művészi formatervezést az örök emlékekkel. A szív medál kérhető 2cm és 2.5 cm méretben is, hogy minden igénynek megfeleljen.

Ez az ötvös művész által készített ékszer nem csupán a mai napot szolgálja, hanem generációkon átívelő emlékhordozóként szolgálhat. Kiváló minőségű alapanyagokból készült, hogy örökké tartó legyen, akárcsak az emlékek, amelyeket őriz.

Amennyiben inspiráltuk, és tovább szeretné gondolni az ékszer ötletét, keressen bennünket elérhetőségeink egyikén. Művészünk örömmel tervez Önnel egy személyre szabott fazont.

A medálban felhasznált hamvak vagy hajszálak márványos megjelenést kölcsönöznek az ékszernek, amelyet aprólékosan kidolgozott arany keret ölel körül. Az ékszer színe a hamvak vagy a hajszálak színétől függ, így minden darab egyedi és személyre szabott.

Milyen nemesfém
232 200 Ft ( 182 835 Ft+ÁFA )
Adatok
Képfeltöltés (opcionális):
on
Gyártó:
Hoold Kegyeleti Ékszer
Milyen nemesfém:
Arany
Cikkszám:
szivmedal_a